Ball of fame til vægudsmykning

Basketstander Professionel

Basketstander Professionel.

Spiller du basketball og vil øve der hjemme, er det vigtigt at det er noget der holder og kan bruges professionelt. Nu tænker du allerede at det er mega dyrt, men det er det ikke. De første starter ved ca. 700 kr. og så går prisen op til omkring 1000 kr.

Se vores basketball udstyr her.

Basketstander PRO fra My Hood er en af de bedste på markedet. Topmodellen, kan man vel sige. Højden er mellem 230 cm. og helt op til 305 cm. Der ud over er den med fjederhængt kurv. Selve basketstanderen vejer 30 kg. uden vand / sand. Måltavlen er i helstøbt Polyethylen som kan holde til alle de stød der kommer.

Basen er 116 x 84 x 26 cm. og det svarer til 250 liter sand. Du kan godt fylde med vand, men det er ikke smart hvis det bliver rigtig koldt. Den er meget vejrstabil, men vand kan udvide sig helt enormt. Sand vejer også mere og giver dig bedre modvægt fra basen. Pro basketstanderen er klart den jeg vil anbefale. Den har hjul under basen i den ene ende så den kan flyttes.

Der er kommet en ny basketstander på markedet der hedder Kensis. Det er en basketstander fra de selv samme som producerer My Hood basketstandere. Der er både PRO og de lidt mindre udgaver. Flot design med holdbare løsninger der giver dig en professionel løsning.

Har du brug for en basketkurv til vægen er der mange gode løsninger. Så kan du selv bestemme højden og sætte den som du vil. Nogle er lavet ud fra at du vil lære at dunke, og derfor er alt lavet så basketkurven holder til at du bruger den. Det kan jo være hårdt for en basketkurv når du dunker, men du kan trygt give los.

Du kan også få bolde med de rigtige mål og den rigtige vægt. Skal du alligevel bruge professionelt basketball udstyr, skal bolden jo også være rigtig. Vi har valgt nogle få stykker ud som vi kan stå inde for. God fornøjelse med din sport. Vi har mange ting på lager hele tiden og så garanterer vi for kvaliteten.

Kom forbi Legforalle.dk og se vores sortiment.

Ball of fame til vægudsmykning
Ball of fame til vægudsmykning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *