Fidget Spinner

Fidget Spinnere er en død sild, var der en der sagde.

Nej… det er ikke nikke nej 🙂 Fidget Spinnere er kommet for at blive resten af 2017. Og hvor ved jeg så det fra? Tja… jeg er en af dem der sælger dem. Der er ingen døde sild, men nogle gange er der jomfruhummere eller andet dyr fisk. Så der er altså lidt overskud endnu.

Nu er det også sådan, at mange slet ikke har opdaget at der var noget på vej, så SEO er totalt ude af markedsføringen, og så forstår jeg godt at nogen siger at det er slut. Men det er i bund og grund folk der græder over at have misset en god forretning, og så var de for langsomme til at få lidt god indtjening.

Man bliver ikke millionær. Der er sikkert større avance på så meget andet, men som sædvanligt er der nogen der skal sidde og svine resten af branchen til, fordi de kan købe alt til den halve pris. De importerer i blinde og er typisk dem hvor børnene har slugt et dårligt kugleleje eller får fingrene i klemme.

De vil da skide folk et stykke, og Kina drøner hurtigere ind af døren, end du kan stave til FISSE. Ja undskyld, jeg bliver sur og gider ikke se sådan nogle skvadderhoveder. Meget fra Kina er helt fint, men det får slet ikke noget til at ringe, når en Fidget Spinner koster 7 kr. Øhhh, det er sikkert lige så godt. NOT.

Kunderne vil have en succes. Gode kuglelejer og en Fidget Spinner der snurrer i 6 minutter. Det får du også, men ikke for 7 eller 14 kr. Du får noget billigt lo.t

En rigtig Fidget Spinner koster mere end 50 kr. og mange gange koster den op i mod 200 kr. Kuglelejer kan være af forskellig beskaffenhed. Nogle gode og andre til grin.

Pro Kuglelejer ABEC-9 (kører op mod 6 minutter)
Pro Kuglelejer ABEC-7 (kører op mod 3 minutter)
Fidget Spinner fra Holland (kører mindst 3 minutter – Se vores glimmer Fidget Spinner)
No-name (kører højst et par minutter i medvind)

Det er altså vigtigt at du ikke kun går efter de gode tilbud. Groft sagt får du hvad du betaler for. Så fint med billige spinnere, men ikke til os der ved bedre.

De seneste Fidget Spinnere med lys og lyd er på vej hjem. De oplades med USB og kan via Bluetooth spille musik på spinneren. 1 watt, så det er nok ikke fantastisk lyd, men sjovt er det. Og så har den 9 LED-lamper som lyser i forskellige farver. Det bliver en af de næste sjove.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *