Cykelgarage og cykel regnslag

Cykelgarage og cykelregnslag er oppe i tiden lige nu. Mange vil ikke have svinet cyklen til af sne, mudder, salt og i det hele taget det danske uforusigelige vejr, som kan tage livet af selv de bedste cykler. Det er meget hårdt for cyklen at stå ude. Du kan selvfølgelig bare tage den ind i stuen, men det er altså nemmere med en cykelgarage eller et cykelovertræk.

Der findes mange overtræk til cyklen, men det cykelbetræk som mange foretrækker er luksus cykelgaragen som holder til at blive brugt i mange år. Der findes selvfølgelig også de lidt billigere typer, som også kan være ganske udemærkede, men de blæser nemmere af. Mange garager er lavet ligesum pressenning og 100% vandtætte. En vantæt cykelgarage er også at foretrække, så er man sikker på fuld effektivitet.

En billig cykelgarage er ikke nødvendigvis en dårlig cykelgarage. Ofte er det varer som sælges billigt udenfor normal sæson og dermed er blevet sat ned. Tilbud skal man jo ikke sige nej til. Cykelovertræk kan mange gange spændes fast til cyklen med en elastik eller med lidt tov igennem hullerne i cykelbetrækket. Hullerne nederst kan selvfølgelig også bruges til at låse det fast så det ikke blæser væk eller bliver stjålet.

Cykelgarager i farvet stof og plastic holder bedre. De er ikke så påvirket af solens skadelige stråler som normalt mørner plastic og stof.

Mange har spurgt om man kan få forskellige typer som er godkendt eller Bedst i Test. Jeg tror ikke at der er lavet en – Cykelgarager Bedst i Test – test, men jeg ved at flere magasiner har skrevet om de forskellige typer. Der er ikke som sådan en vinder, men mange af modellerne er rigtig gode. Desværre har man også set billige modeller som nærmest holder lige så dårligt som en plastic pose. Det er synd at producenterne hellere vil producere noget skidt end at sælge de gode modeller.

Jeg har set på siden cykelgarager.dk at de har lavet en meget stor og udførlig guide over de forskellige ting for og imod. Så køb din cykelgarage et sted hvor de sælger gode og solide modeller. På a24.dk kan du købe de fleste modeller som alle er i et godt og solidt design.

Der er altid mål på cykelgaragen så du kan købe den helt rigtige. Er der ikke mål, er det fordi den er tilpasset f.eks. Christianiacyklen eller andre specialcykler. De er selvfølgelig næsten altid lavet til cykler, men der er forskel på om det er en bedstemor cykel, en racercykel eller en stor el-cykel. Og måske endda en børnecykel. Det er derfor målene mange gange varierer meget fra model til model.

De fleste cykelgarager er lavet i plastic eller presenning materiale, men andre er også lavet i polyester som giver mere luft, men ikke er 100% vandtæt. Dog er de mange gange coatede så der ikke kommer vand igennem. Men de billige modeller kan ikke holde på vandet, men er kun fugtsikre hvis regnen ikke står direkte på.

Husk at hvis du køber til Cruiser er der flere forskellige årgange og størrelser på de forskellige betræk.

God fornøjelse
Lars Mikkelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *