Hvorfor nu alt det cykelbeklædning?

Cykeltøj – Køb online
Kvalitets cykel beklædning

BIB shorts er noget som de fleste cykelryttere kender. Ja altså også andre der dyrker cykelsport. Men det er altså mest normalt hos cykelryttere, og også motionister der ønsker at tøjet sidder ordentligt på kroppen, uden at man kommer til at svede. MTB BIB-shorts er shorts med seler og eller smæk/stropper. BIB-shorts er typisk lavet med stof som er antibakterielt og er godt til at transportere sved og lugt ud.
Normalt er BIB-shorts godt forstærkede og polstrede på siddefladen, så du ikke får ondt i rumpetten. De er typisk beklædt med en pude som sikkert betyder “alt” for de fleste. Dog er der nogle mærker, som ikke produceres med pude. Det må være ubehageligt at køre med med mindre man kan lide det eller benytter shorts med sidde-indlæg. Shorts er anatomisk forskellige i udformningen til kvinder og mænd. Mænd har jo visse ting som skal beskyttes. Ellers får vi en ubehagelig lys skingrende pigestemme.

Når du køber MTB Shorts, er det det samme som BIB-shorts, men mange shorts har forskellige betegnelser i forhold til, hvad de skal bruges til. MTB shorts lyder lidt mere sejt, hvis du kører på MTB cykler. BIB shorts er jo noget man for det meste forbinder med cykelryttere. MTB sporten og cykelløb er næsten lige så forskelligt som fodbold med Brøndby eller FCK. Jeg siger intet om hvilken cykelsport og fodboldhold, som jeg selv skal sammenligne med, men jeg er sikker på at du selv har en idé der passer til der hvor du kommer fra. Jeg er selv født i KBH og opvokset i brøndby, men det var vist et sidespring.

Nogle gange når står og kigger på motorcykelsport, træning med hop eller motocross, har du sikkert set at de kører rundt med Jeans til Sport. Ikke at de ligner jeans til sport, men de er produceret så de holder til meget mere end normale jeans. Stoffet er meget mere holdbart og sygningerne er lavet med en holdbarhed som er helt ekstrem. Jeans til sport er både flot designet og lækre at have på når du dyrker extrem sport eller motorsport. Samtidig er du forholdsvis sikret hvis uheldet er ude, eller et kedeligt styrt optræder for dig.
MTB Cross Country Trøjer er flotte, seje og lækre trøjer med et design som siger: Køb mig. De findes selvfølgelig med både korte og lange ærmer og farver samt mønstre er virkelig indbydende. Det siger sig selv, hvorfor der er så mange der vil have en MTB Cross Country trøje. FOX er et af de firmaer som har specialiceret sig i at producere kvalitet, store størrelser og et kæmpe udbud af MTB Cross Country trøjer med flotte motiver. Også her er der tale om sportstrøjer som holder. Sportstrøjer fra FOX er de mest solgte MTB Cross Country trøjer i Danmark til professionelle brugere. Hos professionelle motorkørere er FOX det sejeste. Alle vil have FOX.
MTB All Mountain – Trail Trøjer er trøjer som kan bruges til dagligt brug. Det flotte design og farverne spiller ud med priser og kvalitet der holder. Og så er der samtidig noget lækkert at kigge på. MTB All Mountain – Trail Trøjer er noget som vil gøre alle på en MTB-cykel til en glad mand/dame. Det er kvalitet der sidder godt på kroppen, og også her er der størrelser til alle. Både de små og de lidt større MTB-folk. FOX MTB All Mountain – Trail Trøjer kan kun anbefales, hvis du vil have en trøje der holder længe og kan tåle at blive vasket uden at blive skæv i formen.
T-Shirts og Trøjer til sommeren er noget vi alle har brug for. Igen er der kvalitet for alle pengene. Du får de flotte farver og lækre motiver samt en passform som passer til damer eller mænd. T-shirts og trøjer skal kunne tåle at blive vasket ofte, og det kan de. Det er nok her du får den bedste t-shirt til billige priser. Tilbud og billige priser er jo noget alle kan lide, så se hvilke gode tilbud der er idag og køb din næste t-shirt til en billig pris.
Hættetrøjer er der ikke så mange af. Men er man i sportens verden, kan det blive koldt lige efter man har dyrket sin sport, eller hvis man er en af de der klapper på tilskuerpladserne. Uanset hvad, så er en hættetrøje en god investering. Køb en god billig hættetrøje allerede idag.
Regnjakker og Regnbukser er en kærkommen investering når du står midt i regnen. Det er ikke kun i sportens verden du har brug for regnjakker og regnbukser til at beskytte dig mod regn. Hvis du vælger at gå tur med hunden eller du skal ud på cyklen, er det en kæmpe fordel med regnjakke og bukser. Vores regnjakker og regnbukser er normalt 100% regntætte. Hvis ikke, er det er undtagelse, og du vil selvfølgelig kunne se det i beskrivelsen af regnjakken eller regnbukserne. Hock, Dare2b, WowWow og XLC er nogle af de mærker som hitter lige nu.
Veste er måske ikke lige det de fleste mangler, men alligevel er det et kæmpe hit. WowWow har lavet en smart varm vest med lys bag på. Det røde LED-lys giver dig en ekstra sikkerhed hvis du befinder dig i trafikken på cyklel eller med hunden i snor. En vest med LED-lys er en ny opfindelse fra WowWow, der har fået andre producenter med på vognen. Jeg har personligt ikke set det andre stedder, men jeg har fået det fortalt. Det er i hvertilfald genialt med LED-lys i en vest.
MTB Jakker er en mere normal beklædningsdel en veste med LED-lys, men alligevel er der ikke så mange der har set lyset, hvad angår MTB-jakker. Både XLC MTB jakker og FOX MTB jakker er vildt flot designede og lækre at have på. I udlandet er det et kæmpe hit allerede og i Danmark er det stille og roligt på vej til at blive et lige så stort hit.
MTB All Mountain / Trail Beskyttelse fra FOX er albue og knæbeskyttere til professionelt brug. Både albue og knæbeskyttere er designet og produceret efter strenge regler. Der er gode tilbud og billige knæ- samt albuebeskyttere. Når du køber FOX knæbeskyttere eller FOX albuebeskytttere, er du sikker på at de er udformet efter strenge tests og efter strenge produktionsregler for at bevare funktionaliteten og optimal sikkerhed for den der bærer udstyret,
Hvis du kører når der er lidt koldere udenfor, kan det være en god idé med Arm og Ben Varmere. Man skal altid holde sig varm, for at kunn bruge sine muskler optimalt. Arm og benvarmere kan være af Lycra eller et andet materiale som giver dig fri bevægelse og en god fornemmelse når du bruger dem. Der kan ofte være lynlås i arm og benvarmere. Det gør at de er meget nemmere at montere ved brug. Husk at der kan være stor forskel på forskellige mærker, så køb nogle du føler dig tryg ved. Ikke et par til 50 kr. i et supermarked fra et østland.
MTB All Mountain / Trail Handsker er totalt uundværlige når du kører cykel. Med handsker undgår du sovende fingre og handskerne gør det nemmere at holde fast på styret uden at få hård hus i hånden. Handsker til cykelstyret kan være en god ting når du skal holde varmen, men det er typisk ikke det, sportsfolk bruger handsker til.
Handsker uden fingre er gode til MTM og handsker med fingre er gode til andet. Folk der dyrker motorsport, skal have handsker der dækker hele hånden. De forskellige handsker har afstivninger, lufthuller og puder forskellige steder for at gøre grebet bedre og mere behageligt, Derfor skal du heller ikke købe den billige handske på tilbud, uden at se hvad handsken har af udstyr. Billige handsker på tilbud kan være et dårligt køb, som koster dig penge på lang sigt.
Balaclava, Huer og Ansigtsmasker er godt når der bliver koldt udenfor eller der ikke er kommet så meget varme endnu. Balaclava kan bruges under hjelmen og ansigtsmasken er en god investering, hvis du har en åben hjelm. Begge dele kan bruges til dig som kører på cykel, men på en motorcykel kan en balaclava og en ansigtsmaske redde dagen for føreren eller motorcyklisten.
Huer er til dig der ikke har hjelm på hovedet. Huer er lavet til transport på benene eller på en almindelig tour cykel. Få en lækker og flot designet hue til at beskytte dig mod vind, vejr og kulde.
Cykelbriller- Solbriller er et must når du dyrker sport. Har du visir, er det måske noget andet, men på din MTB er det godt med beskyttelse på øjnene. De fleste der kører i skoven, har prøvet at få dyr i øjnene eller en ubehagelig solstråle. Det undgår du med cykelbriller eller solbriller. Nogle briller er lavet til at kunne blive mørkere i solen og andre er lavet med glas der kan udskiftes i forhold til hvor du kører og hvornår. Der er selvfølgelig 100% UV beskyttelse i solbriller og cykelbriller, så du kan passe på med solens skadelige stråler.

Sportsbriller med læsefelt eller design cykelbriller. Du kan få det hele her. Freeride cykelbriller og MTB sportsbriller giver dig et perfekt stilrent udseende når du kører på cykel. Vi har briller til alle sportsgrene i cykelsporten. Nogle cykelbriller har farvet glas og andre har glas med styrke. Der er sportsbriller i bredt design og det smalle tætte design.

Lige nu finder du billige cykelbriller på tilbud.

Lige nu har vi sat udvalgte mærker ned, så derfor finder du billige priser og tilbud i særklasse. Vi har egen import, og kan derfor matche de billige tilbud på cykelbriller du finder på nettet. Det er tilbudspriser, som er til for at du kan lave en god og billig handel.

Find f.eks briller med styrke.

Touring Sko Damer er mange gange fra Shimano eller de andre gode producenter. Touring sko fra Shimano skal købes større end nummeret på skoen siger. Se under typen af sko hvilken størrelse du skal vælge, og hvad der svarer til en almindelig skostørrelse.
Touring Sko Mænd er mange gange fra Shimano eller de andre gode producenter. Touring sko fra Shimano skal købes større end nummeret på skoen siger. Se under typen af sko hvilken størrelse du skal vælge, og hvad der svarer til en almindelig skostørrelse.
MTB og Multisports sko er produceret til MTB og multisport.
Skoovertræk er til at holde dine sko tørre eller fri for fugt. De kan også være produceret for at du kan holde varmen i dine sko. Det kan være praktisk med et skoovertræk, hvis man tager cyklen til arbejde. Så tager man bare skoovertrækket af, og så er man helt tør og ren på skoene.
Cykelstrømper og sokker er produceret til at du kan komme af med varmen, når det er nødvendigt uden at du bliver fugtig om din fødder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *