MC motorcykelhjelme fra Bell

Det er med stor undren, at jeg først nu finder en Bell hjelm mellem MC styrthjelmene på diverse salgssider.

Når du skal købe motorcykelhjelm, skal du vælge en hjelm som sidder godt på hovedet og samtidig er sikker. Bell er kendt for kvalitet, når det drejer om motorcykelhjelme. Bell er nok mest kendt for deres cykelhjelme her hjemme, men i udlandet får du ikke en hjelm til motorcykel, uden at have set en Bell MC motorcykelhjelm. Hjelme fra Bell er undervurderet i det store hele. De er virkelig fede, på den fede måde.

Bell MC hjelme kan findes her på a24.dk

Bell MC motorcykelhjelme giver dig retro for pengene.

Bell retro hjelme til motorcykel, ligner de motorcykelhjelme som man så i 50erne, men her er de spækket med sikkerhed og features, som man ikke en gang drømte om den gang. Moderne teknologi blandet med retro, giver dig en spændende hjelm. Du husker sikkert de gode gamle film og musikvideoer hvor motorcyklerne brager derud af med den seje mand på motorcyklen.

Throwbacks og retro hjelme er flotte, men intet slår en original. Tilbage i 1954 da  Bell, grundlæggeren Roy Richter, dannede sit første hjelm ud af glasfiber og navngav det “500.” var en ny legende født. Bell’sCustom 500pays som en hyldest til Richters oprindelige design, samtidig med at man tilføjede moderne beskyttende teknologi, til at bringe designet up-to-date. Og man må sige de har ramt plet.

Du kan se briller og de forskellige seje linser her på a24.dk

Briller til retrohjelmen er ikke en ny opfindelse, men her får du briller som bruges til motocross som beskyttelsesbriller, samtidig med at de bruges til turen over USA. 100% UV beskyttelse og flere farver der optimerer farver, samtidig med at de beskytter dine øjne.

Bell producerer også top-moderne kvalitets MC hjelme med et sejt look og teknologi i særklasse.

Når du vælger Bell MC hjelme til motorcykel, er det fordi kvalitet, teknologi og fantastisk design smelter sammen i en fuldendt motorcykelhjelm. Der er billige hjelme hvor udstyret ikke er helt så fremtrædende, men de billige motorcykelhjelme er lige så sikre som alle Bell´s produkter. Se hvad du finder af spændende hjelme ude i junglen, men jeg er sikker på at du vender tilbage.

Bell MC hjelme til motorcykel på tilbud.

Bell hjelme til motorcykel, sættes ofte på tilbud når der er nye designs på vej. Det er ikke nødvendigvis det tekniske der ændres, men oftere et smart design som pryder de nye Bell Hjelme. Hvert år kommer der nye smarte farver og tidens trends bliver gjort til smarte designs. Bell er hele tiden med når det handler om at være med i front. Farver, trends og smukt design forener de forskellige egenskaber hos Bell.

Når du køber motorcykel MC hjelm, er det en fordel at de ikke vejer for meget. De skal være sikre, og det går nogen gange ud over vægten. Men en Bell motorcykelhjelm er ikke blandt de tungeste på markedet. De vejer normalt mellem 1200 gram og 1500 gram, og det er ikke en tung hjelm til motorcykel.

Der er mange som spørger om der er en Tænk, Bedst i Test motorcykelhjelm blandt Bell hjelmene, men Tænk, Bedst i Test har ikke testet hjelmene. Du kan godt finde udenlandske tests, men i Danmark må vi vente på Tænk og bedst i test får lavet gennemgribende gennemgang af fordele og ulemper.

Bell MC hjelme med bluetooth

Bell følger trenden indenfor den nyeste teknologi. Bell MC hjelme med bluetooth er ved at blive standard i fullface hjelmene. Se her hvad der gemmer sig af gode ting i denne hjelm.

Bell Qualifier DLX Clutch Helmet 

Letvægts af polykarbonat med justerbar ventilationssystem til køling og komfort. Svedtransporterende, aftagelige / vaskbart interiør og kurvede kind puder. Polstret vind krave der drastisk reducerer vind og vejstøj, og der er integrerede højttaler lommer. Det rummer Bell Sena SMH10 og Cardo Scala Rider Q1 / Q3 Bluetooth® stereo-headset og intercom. ClickRelease ™ giver dig den hurtigste, nemmeste, værktøj-fri hjelm ændringer nogensinde og hjelmen har NutraFog II ™ overlegen anti-dug, anti-ridse og UV beskyttet skjold. Den aerodynamiske profil modstår vind og visir der blæser op, og det har en polstret hagerem med D-ringslutning.

 • Transitions® Adaptive Shield inkluderet. Branchens førende Fem års garanti.

FUNKTIONER

 • Justerbar Ventilation System
 • Aerodynamisk profil Modstår buffeting og Lift
 • Antibakteriel / Antimikrobiel Interiør Liner
 • ClickRelease ™
 • Profilerede Cheek Pads
 • Brancheførende fem års garanti
 • Integreret Højttaler Lommer
 • Svedtransporterende
 • aftagelige / vaskbare interio
 • NutraFog II
 • Polstret Chin-Rem med D-Ring Lukning
 • Polstret Wind Collar
 • Polycarbonat Skal
 • Transitions® Adaptive Shield inkluderet
 • SPECIFIKATION
 • Certificering: DOT, ECE
 • Vægt: 1500 g

Se hjelmen her

Ovenstående er selvfølgelig ikke noget du finder i alle hjelme, men hvis du vil give lidt mere for en Bell MC hjelm, så er der rigtig mange gode fordele ved det.

Prøv at se hvad Bell kan gøre for dig inden du vælger en MC hjelm. De er ret seje, med designs som ikke ses hver dag. Sikkerhed, design og meget kvalitet for pengene. Alt samlet på et sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *